Interview met Frank Oosterhuis en Marleen Zoeteman van Oosterhuis en partners

Even voorstellen …..

Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen…

Vandaag is dat met een tweetal: Frank Oosterhuis en Marleen Zoetman van Oosterhuis & Partners. Marleen is sinds 1 februari 2014 mede-eigenaar van Oosterhuis & Partners. Marleen is getrouwd. Ze heeft twee kinderen van 12 en 10 jaar en is woonachtig in het prachtige Boekelo. Waar Marleen graag op de bonnefooi op vakantie gehad, gaat zakenpartner Frank, vader van twee kinderen van 10 en 8 jaar, graag kamperen. Beiden net terug van vakantie, zijn zij na de zomervakantie met frisse energie weer aan het werk.

In 2004 heeft Frank Oosterhuis de keus gemaakt om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Dit heeft hem geen windeieren gelegd. Na toetreding van Marleen in februari 2014 zijn er inmiddels 7 medewerkers. De accountancy vergt het uiterste aan inzet. De balans tussen werk en privé moet ook goed zijn, voor beiden staat dan ook genieten van het leven hoog in het vaandel. Wellicht zijn zij mede daardoor zulke goede zakenpartners.

Wat doet Oosterhuis & Partners?

Oosterhuis & Partners is een accountant en sparringpartner voor kleine en middelgrote bedrijven en de directeur-grootaandeelhouders.
Zij verzorgen het samenstellen en controleren van jaarrekeningen.
Hierbij staan professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid voorop.

De jaarrekening is een overzicht van de financiële positie van de onderneming en bestaat uit een directieverslag, een balans, een winst- en verliesrekening over het afgelopen jaar en de toelichtingen hierop. Zij staan waar nodig hun cliënten met een betrokken praktische en gedegen aanpak terzijde, niet alleen voor de jaarrekening, maar ook voor andere vraagstukken op het financiële, bedrijfseconomische en fiscale vlak.

Wat is kenmerkend voor jullie bedrijf?

Wij houden de lijnen kort en staan voor “echtheid”. Dat wil zeggen, wij zijn oprecht en persoonlijk betrokken bij onze cliënten. Wij luisteren goed en waar nodig zijn wij ultieme sparringpartners. Wij zijn trots op onze cliënten en willen voor hen van toegevoegde waarde zijn.

Hoe bereiken jullie jullie doelgroep?

Wij zijn niet zozeer te vinden op netwerkborrels, alhoewel die ook gezellig zijn. Onze cliënten weten ons te bereiken door mond-tot-mondreclame. Wij maken dan eerst een afspraak om te kijken hoe wij de cliënt van dienst kunnen zijn. Daarbij is de juiste (persoonlijke) klik belangrijk. En als die er is kunnen we ook vaak direct met elkaar aan de slag.

Hoe zien jullie de toekomst?

Uiteraard zien wij graag groei, maar op een dusdanige wijze dat wij altijd in staat zijn om oprechte aandacht te hebben voor onze cliënten. De afgelopen tijd hebben wij een aantal kwaliteitsslagen gemaakt door onder andere elektronische dossiers aan te leggen, zodat wij onze cliënten nog efficiënter en doelmatiger kunnen bedienen. Wij zijn goed op de toekomst voorbereid en mocht er iets veranderen in onze branche of met onze cliënten dan kunnen wij daar snel op anticiperen.

Hebben jullie een favoriete quote?

Frank zegt: “Nou ik eigenlijk niet, hoewel dit misschien wel leuk zou zijn! En weer vullen ze elkaar leuk aan, want Marleen heeft er daarentegen wel twee: “Samen de uitdaging aangaan!” en “De sleutel tot succes ben je zelf!”

Wat is voor jullie het grootste pluspunt aan de vestigingslocatie?

In Kantorencentrum Schuttersveld is recent een upgrade uitgevoerd. Het kantoorgebouw is na een facelift weer echt van deze tijd. De entree en receptie zijn zeer toegankelijk en nodigen uit. Madeleine Kemers en Astrid Uitslag, de receptionistes, krijgen wat ons betreft voor hospitality een pluim! Daarnaast ligt het kantorencentrum zeer centraal ten opzichte van het station/centrum en de snelweg. De parkeervoorziening is uitstekend.

Frank en Marleen, maak de volgende zin af: Jullie zijn pas echt tevreden als …………….

Beiden tegelijk: “Wij zijn tevreden!”

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bekijk het laatste nieuws

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Even voorstellen … Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen … Vandaag is dat een van onze huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Tromphuis aan de M.H. Tromplaan 47 te...

Lees meer
In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje … Adelheid Notten inmiddels al 30 jaar in dienst als receptioniste voor het Bedrijvencentrum Rigtersbleek, gevestigd Rigtersbleek-Aalten 4 te Enschede. Vertel eens iets over jezelfSamen met mijn man René woon ik in Haaksbergen. Wij hebben twee dochters...

Lees meer
Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Even voorstellen …… Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen ….. Vandaag is dat met Henriette Dekker. Zij is met haar bedrijf Smart Ease, dat inmiddels alweer vijf...

Lees meer

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!