Wie zijn wij
bij Kantoor in Enschede

Leer meer over ons team, onze missie en hoe wij bedrijven
helpen de perfecte werkplek te vinden in Enschede.

Kantoor In Enschede is onderdeel van UGL Capital BV, een investeringsmaatschappij die is opgericht in 1989. Zij is actief op het gebied van private equity en real estate. De onderneming is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, die zich concentreert op een beperkt aantal deelnemingen waarmee duidelijke doelstellingen afgesproken worden en die verantwoordelijk zijn voor de eigen financiële positie.
UGL Capital BV. stelt zich op als een actieve investeerder en een proactieve aandeelhouder.

Zij richt zich op systematische creatie van aandeelhouderswaarde via een strategie op lange termijn. Zij streeft een gemiddelde jaarlijkse groei van de resultaten van elke deelneming na en van de groep in zijn geheel vanuit een gezonde financiële structuur.
UGL Capital BV. neemt deel in een aantal bedrijven en richt zich daarnaast op de verhuur van bedrijfshuisvesting (in onder andere bedrijfsverzamelgebouwen) in Nederland en Duitsland.

Waarom kiezen
voor ons?

Bij ons draait alles om jouw succes en gemak. We weten dat het vinden van de perfecte kantoorruimte in Enschede meer is dan alleen een adres; het is de plek waar jouw visie tot leven komt.

  • Toplocaties in Enschede
  • Samen met ondernemers
  • Flexibele huur

Neem een kijkje door onze locaties in Enschede

Bekijk het laatste nieuws

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Even voorstellen … Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen … Vandaag is dat een van onze huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Tromphuis aan de M.H. Tromplaan 47 te...

Lees meer
In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje … Adelheid Notten inmiddels al 30 jaar in dienst als receptioniste voor het Bedrijvencentrum Rigtersbleek, gevestigd Rigtersbleek-Aalten 4 te Enschede. Vertel eens iets over jezelfSamen met mijn man René woon ik in Haaksbergen. Wij hebben twee dochters...

Lees meer
Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Even voorstellen …… Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen ….. Vandaag is dat met Henriette Dekker. Zij is met haar bedrijf Smart Ease, dat inmiddels alweer vijf...

Lees meer

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!