Villa Rozendaal

Wij introduceren u graag: ”Villa Rozendaal”, een prachtig, statige villa samengevoegd met een eigentijds kantorencentrum in een nieuw jasje! Kantoorruimtes beschikbaar van 12 tot 26 m².

vanaf €125 per m2

Beschikbaar op een uitstekende zichtlocatie in één van de mooiste straten van Enschede; deze representatieve fraai gerenoveerde ‘Villa Rozendaal’. Dit prachtige kantorencentrum is de ideale samensmelting van karakteristieke charme met eigentijdse afwerking. Gelegen op een prominente locatie in het hart van het zakelijk dienstverleningscentrum van Enschede, is dit statige object een aangename aanvulling op de reeds bestaande kantorencentra van KantoorinEnschede.nl.
vanaf 15,5m2
24/7 toegang
Goed bereikbaar
Flexibele huur
Informatie
Het pand is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, op circa 200 meter loopafstand bevindt zich het centraal NS- en busstation. Villa Rozendaal is gelegen te midden van vele zakelijke dienstverleners. Tevens is het centrum, met onder andere de Oude Markt met vele goede en gezellige lunchgelegenheden, op enkele loopminuten afstand gesitueerd.

Ook met eigen vervoer is het object goed bereikbaar middels verschillende uitvalswegen. De Rijksweg A35 is eenvoudig te bereiken via de Westerval.
Op het achtergelegen eigen parkeerterrein zijn ruim 20 parkeerplaatsen aanwezig en in de nabije omgeving zijn meer dan voldoende (betaald) parkeermogelijkheden.
Voorzieningen
– moderne vloerbedekking
– moderne keuken voorzien van koelkast en vaatwasser
− airco
– mechanische ventilatie
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen voorzien van led verlichting
– kabelgoten incl. databekabeling
– beveiligingsinstallatie
– archiefruimte
– sanitaire voorzieningen
– CV (gas) installatie met radiatoren
– alarminstallatie
– uiterst representatieve entree en receptiebalie bemand van 08.30 tot 17.00 uur
– postservice
– koffiecorner
– internet voor slechts € 40,- per maand

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!