M.H. Tromplaan 3

Op een uitstekende zichtlocatie nog deels voor verhuur beschikbaar; een zeer representatieve kantoorvilla. Het object is gelegen op een prominente locatie in het hart van het zakelijk…

vanaf €135 per m2

* incl servicekosten
Op een uitstekende zichtlocatie nog deels voor verhuur beschikbaar; een zeer representatieve kantoorvilla. Het object is gelegen op een prominente locatie in het hart van het zakelijk dienstverleningscentrum van Enschede. Het object heeft alreeds jaren de functie als kantoor en heeft als zodanig ook deze bestemming. In de nabijheid gelegen zijn o.a. ING Bank, Huiskes Stellingwerf advocaten en notaris, In Person, Hordijk & Hamer notarissen, Theodoor Gilissen en Saxion Hogeschool.

De kantoorvilla kent een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 797 m2. Tot het gehuurde behoren 9 parkeerplaatsen op eigen terrein.
vanaf 15,5m2
24/7 toegang
Goed bereikbaar
Flexibele huur
Informatie
Indeling:
Kelder: ca. 225 m² (waarvan nog 100 m² beschikbaar)
Begane grond: verhuurd
1e verdieping: ca. 231 m²
2e verdieping: verhuurd
3e verdieping: verhuurd

Bereikbaarheid:
Uitstekend. Het object is gelegen temidden van vele zakelijke dienstverleners.
Het NS-/busstation is op ca. 1 minuut lopen gelegen. Tevens is de oude markt met vele goede en gezellige lunch aangelegenheden op enkele loopminuten afstand gesitueerd. De Rijksweg A35 is eenvoudig te bereiken middels de Singel en de Westerval. Op eigen terrein zijn 9 parkeerplaatsen gelegen en in de nabije omgeving is meer dan voldoende (betaald) parkeren aanwezig.

Parkeren:
€   500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Voorzieningen
– airconditioning
– pantry
– beveiligingsinstallatie
– sanitaire voorzieningen
– systeemplafond met verlichtingsarmaturen
– kabelgoten inclusief databekabeling
– CV (gas) installatie met radiatoren

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!