Interview met Monique Smit-Vossen van Lunchroom het Rigtpunt

Even voorstellen ……………………..

Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen …..

Vandaag is dat een van onze huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Rigtersbleek aan de Rigterbleek-Aalten 4 te Enschede: Monique Smit-Vossen, van Lunchroom het Rigtpunt.

Gastvrij als ze is biedt ze mij eerst een heerlijk kopje koffie aan, waarna ze tijdens het interview honderduit vertelt over “haar Rigtpunt”. Ze geniet met volle teugen van haar werk en dat merk je.

Allereerst natuurlijk de vraag wie is Monique Smit. Ze is 38 jaar jong en getrouwd met René. Haar hobby’s zijn o.a. wandelen, uitgaan met vriendinnen, maar vooral heeft zij hobby aan haar werk. Monique en René runnen inmiddels samen 12 jaar het alom bekende Café Partycenter Vrieler in Enschede, waar je terecht kunt voor (bruilofts)feesten, grote partijen, optredens, shows of gewoon gezellig voor een drankje en/of hapje (mocht je meer informatie willen kijk dan op www.vrieler.nl).

Monique exploiteert sinds 3 januari 2011 Lunchroom het Rigtpunt. Van oorsprong hebben ze beiden weinig tot geen horeca-ervaring, maar hebben ze nu twee mooie bedrijven opgebouwd en vormen ze samen een goed team, aldus Monique.

Wat doet Lunchroom het Rigtpunt?

Lunchroom het Rigtpunt richt zich vooral op het maken van heerlijk vers belegde broodjes, zowel warm als koud. Je kunt in de gezellige lunchroom naast uitgebreid lunchen en vergaderen ook terecht voor een heerlijk ontbijt. Tevens bieden wij catering en indien gewenst zelfs compleet verzorgd, dus inclusief servies en bestek. Daarnaast bezorgen wij broodjes of uitgebreide lunches op locatie, vergaderlunches, lunchpakketten, koude & warme buffetten, maar ook heerlijke hapjes en/of snacks.

Wat is kenmerkend voor jouw bedrijf?

Lunchroom het Rigtpunt staat voor gezellig en betaalbaar lunchen! Wij werken alleen met verse producten. Onze eigengemaakte tomaten en groentesoep zijn bestsellers, maar ook onze kipfiletspeciaal is verrukkelijk! Daarnaast is er uiteraard onze weekspecial en veel meer. De klant is bij ons meer dan een klant. Bij bijvoorbeeld ziekte even vragen hoe het gaat. Die persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk.

Wie zijn jouw klanten en hoe bereik je die?

Mijn klanten zijn mensen die gezellig en betaalbaar willen lunchen. Niet alleen de ondernemers van Bedrijvencentrum Rigtersbleek zijn onze klanten, maar wij krijgen van ver daarbuiten klanten. Elke week kun je bij ons de “Special van de Week” eten.  Deze wordt verspreid via onder andere onze Facebookpagina. Ook wordt Lunchroom het Rigtpunt gepromoot via social media door middel van samenwerking met andere bedrijven. Als je zorgt voor een goed product dan heeft het misschien even tijd nodig, maar uiteindelijk weten de mensen je echt wel te vinden hoor!

Hoe ziet de toekomst eruit?

Wie weet nog een extra zaak erbij. Je weet maar nooit ……! Alles staat open en dat is het leuke ervan. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en elke dag is weer anders. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Mijn doel is in elk geval zorgen dat iedereen Lunchroom ’t Rigtpunt kent

Wat is jouw favoriete quote?

Misschien een beetje cliché maar: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!”.

Wat is voor jou het grootste pluspunt aan je vestigingslocatie?

Wij hebben hier een gezellige lunchroom met gratis parkeren voor de deur, een mooi terras om met lekker weer heerlijk buiten te lunchen. Doordat de huurprijzen hier goed zijn, zijn onze lunches ook uitstekend geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding is hier dan ook optimaal.

Monique, maak de volgende zin af: Je bent pas echt tevreden als …………….

“de klant tevreden de deur uitgaat, maar dat ik diezelfde klant ook nog weer eens terugzie, dus lieve mensen kom ook eens lunchen!”

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bekijk het laatste nieuws

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Even voorstellen … Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen … Vandaag is dat een van onze huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Tromphuis aan de M.H. Tromplaan 47 te...

Lees meer
In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje … Adelheid Notten inmiddels al 30 jaar in dienst als receptioniste voor het Bedrijvencentrum Rigtersbleek, gevestigd Rigtersbleek-Aalten 4 te Enschede. Vertel eens iets over jezelfSamen met mijn man René woon ik in Haaksbergen. Wij hebben twee dochters...

Lees meer
Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Even voorstellen …… Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen ….. Vandaag is dat met Henriette Dekker. Zij is met haar bedrijf Smart Ease, dat inmiddels alweer vijf...

Lees meer

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!