In het zonnetje: Onze medwerkster Adelheid Notten

In het zonnetje …

Adelheid Notten inmiddels al 30 jaar in dienst als receptioniste voor het Bedrijvencentrum Rigtersbleek, gevestigd Rigtersbleek-Aalten 4 te Enschede.

Vertel eens iets over jezelf
Samen met mijn man René woon ik in Haaksbergen. Wij hebben twee dochters en een zoon met partners, drie kleindochters en een kleinzoon. Trotse opa en oma dus!
Ik houd van fietsen en weekendjes weg in de zomer, en wandelen doe ik ook graag.
Tuinieren is ook een hobby van mij, wij hebben een grote tuin, dus dat is geen enkel probleem. Daarnaast los ik graag puzzels en cryptogrammen op … heerlijk denkwerk.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Ik “beman” de receptie en beheer en houd toezicht op Bedrijvencentrum Rigtersbleek. Tevens verzorg ik de administratie voor Bedrijvencentrum Rigtersbleek en Kantorencentrum Schuttersveld.
Vragen e.d. van de huurders probeer ik altijd zo goed en zo snel mogelijk op te lossen/te beantwoorden en met de huurders heb ik inmiddels een goede band opgebouwd.

Wat vond je in die 30 jaar dat je nu hier werkt het spannendste?
Heel raar maar dat was toch eigenlijk wel de opening. Op dat moment hadden we al 26 huurders en waren wij het eerste bedrijfsverzamelgebouw in Twente.
Hoe zou het gaan? Gelukkig is dat allemaal goed gekomen.

Op naar de volgende 30 jaar?
“Nou, dat ga ik niet redden, maar tot aan mijn pensioendatum graag!” Het is na al die jaren nog steeds een leuke en afwisselende job en elke morgen rijd ik met veel plezier naar Enschede.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Bekijk het laatste nieuws

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Interview met Styb Bedrijfsondersteuning

Even voorstellen … Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen … Vandaag is dat een van onze huurders in het bedrijfsverzamelgebouw Tromphuis aan de M.H. Tromplaan 47 te...

Lees meer
Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Interview met Henriëtte Dekker van Smart Ease

Even voorstellen …… Met enige regelmaat kunt u een interview van ons, KantoorinEnschede.nl, verwachten met een van onze huurders, met als thema: Even voorstellen ….. Vandaag is dat met Henriette Dekker. Zij is met haar bedrijf Smart Ease, dat inmiddels alweer vijf...

Lees meer
Interview met Joost Aalbers van Mediavisie

Interview met Joost Aalbers van Mediavisie

Even voorstellen … Met enige regelmaat kunt u een interview van een van de huurders van KantoorinEnschede.nl verwachten. KantoorinEnschede.nl heeft naast de drie bedrijfsverzamelgebouwen Het Tromphuis, Kantorencentrum Schuttersveld en Bedrijvencentrum Rigtersbleek,...

Lees meer

Begin vandaag
nog aan uw kantooravontuur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale kantoorruimte in Enschede. Neem contact met ons op!